Post by estatuadecons on Feb 15, 2022 16:29:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crafting and Building ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crafting and Building IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara više primogema ▞▞▞
▞▞▞ Crafting and Building 2022 version ▞▞▞
Uvijek kaže: Zamio je ali Carrafting and Bulidng Stoped with work D:<
Bilo je stvarno zabavno i sve, ali onda uvijek izbriše moje svjetove i ne znam kako to popraviti. To se događa i mom prijatelju. Mnogo bih radije nabavio pravi Minecraft, ali u rujnu dobivam novi telefon, pa sam pomislio, o, ovo se čini prilično cool! I bilo je, sve dok nije izbrisalo moje svjetove.
Sviđa mi se ova igra, baš je kao minecraft, samo trebate promijeniti paket tekstura u original i gotovo!
Imao sam ovu aplikaciju na telefonu i svidjela mi se. Htio sam ga instalirati i na svoj tablet, ali kada sam otvorio aplikaciju, uopće nije izgledao kao na mom telefonu i nisam se mogao pomaknuti ili čak otići na glavni izbornik. Ne znam zašto ne radi, ali sam pomalo razočaran. Zato sam dao dvije zvjezdice
Sviđa mi se ova igra jer ima iste značajke kao minecraft .ali ima problem jer sadrži dodaj molim te ukloni ove oglase.
Mindustry მძაფრსიუჟეტიანი oho
Sviđa mi se ova igra jer možemo graditi stvari. Također je kao Minecraft, ali ima drugačiju teksturu. Možete napraviti life hacks i napraviti stvari s Redstoneom
Sjajna igra, ponekad postoje oglasi koji se ne mogu preskočiti i moram čekati, ali igra ima puno stvari pa je u redu
Crafting and Building Macera Oyunları jqw
Vrlo dobra igra i hvala vam GeneRe što ste napravili ovu besplatnu minecraft pocket edition igru, ali problem je što kada sam napravio svoj račun nisam mogao dodati prijatelje, igrati na serveru i ne igrati multiplayer, pokazuje mi, molim vas, pričekajte kako je vaš račun postavljen ako popravite ovu grešku, dat ću ovoj igri 5 zvjezdica
Prilično je cool, mogu se pridružiti svom bratu i sestri i zajedno raditi lude stvari. Ali morate to malo promijeniti i popraviti, prvo je ograničenje za više igrača. Siguran sam da biste nama igračima trebali dati kontrolu da postavimo koliko igrača želimo. Ali ne previše od 100. Drugo su svjetovi koje stvaramo, nakon dugo vremena koje nisam igrao neko vrijeme. Ponovno se pridružujem i moji svjetovi koje sam stvorio u prošlosti su nestali i mislim da biste to trebali popraviti. Ima još, ali ne mogu gubiti vrijeme. Hvala!
Ova igra je ponekad loša, izbaci me iz igre i molim vas otkažite ovo. Ne želim ovo više vidjeti
Dodajte poslužitelje
Crafting and Building ጀብዱ edp
Bhai Postoji toliko mnogo kukaca i propusta želim dati 5, ali ima 3 greške, ali se ne osjećaju ok to je razlog zašto 3- ali Thesssssss je ooooooooooooooooooooooooppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp
Sjajan s netheriteom i loš s toliko oglasa
Igrica je dobra ali u multiplayer-u imam previše čitala
👍😎
kad god pokušam ubaciti igru neće se učitati čekao sam 10 minuta i još uvijek nije radio
Dobar je ali ima reklama i nije ko pravi i zato ocjena 3
Najbolja igra igram sa bratom rekla bratu da igra on kaže da je najbolji
Loša igra.. nakon što se prijavim na moj račun, igra griješi i stalno se vrti iznova i iznova na glavnom zaslonu, kad se bug dogodi, više ne mogu igrati.. molim te popravi ovo..
WOW 😳😍 Ovo je stvarno dobra igra 👍 Zato što je toliko zaliha 😍 i blok je bio tako gladak da izgleda kao Minecraft i Kawaii svijet 🤗💝Ali ponekad sam čuo neku čudnu buku i bila je tako strašna, ali odlična igra🤗😍😍🤗😍😍😍 💝💝💝Stvarno volim ovu igru, molim vas nemojte je dodavati u kupnju 💝 Jer sam rekao da je stvarno super i dobra🤗🔥😇
Ovo je dobra igra, ali treba puno vremena za učitavanje, volio bih da je popravite, inače mi se sviđa
Igra je super neznam što ljudi govore da su makeli texture packovi u 1.17
Prati kao pravi majkraft
Skinuo sam igru na mobitel, dobro je radila. Ali kada sam ovo preuzeo na računalo s emulatorom, svaki put se jednostavno sruši igra.
Od čega ste vi napravili ovu igricu......bukv prije bila ono dosadna samo crative i nist više a sad kao pravi minecraft uglavnom je predobra!
Mislim da postoji mala greška ili nešto u novom ažuriranju i kada odaberem eksterno u izradi i izgradnji i zatvorim ga jer jedem i kad ga ponovo otvorim, piše "Crafting and Building ne reagira..." PLSSS POPRAVITE OVO !! ŽELIM OPET IGRATI SVOJ SVIJET!!
Nevalja ni čemu igrica nece da udje u nju i nista nevalja kod ove igrice ljudi nikada nemojte instalirati ovu igricu!!!🤮🤮🤢🤢🤬🤬🤬😡😡😡😤
Pa lijepo je, ali nije savršeno, gumb će nestati za dugo 😒
Odlična igra
Izrada i izrada.... To je loša igra, najgora na svijetu, potrebno joj je jako puno vremena da se otvori. Ne sviđa mi se ova igra samo 1 zvjezdica za to je neću instalirati dok se ne otvore na kratko kao Loki zanat....
Mogu li kreatori popraviti originalni paket tekstura jer svaki put kad izađem iz igre i dođem, uvijek se ne pojavi
To je divna igra, ali mi ne dopušta da se igram s prijateljima. Moj WiFi je u redu. Stalno govori zastarjelo. Također možete dopustiti modifikacije i druge pakete tekstura. Lijepo je što mogu imati lijepe skinove, ali bih volio koristiti i modove u igri, ali mi to ne dopušta. To je sve.Dao bih mu 5 zvjezdica ako riješite probleme, ali za sada su 2. Zbogom 👋
Sviđa mi se ova igra GOMILO, ali jedan problem, upravo sam je preuzeo na svoj novi telefon, a zatim sam preuzeo neke pakete tekstura, ali oni ne rade, popravite ovu grešku i hvala vam! ❤️
Neda mi da uđem u ništa Molim vas popravite to
Najbolja besplatna kopija minecrafta
Izbacuje me
Isti minecraft